2024. június 14. péntek Vazul, Herta nap van.

Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Galgamácsa honlapján!  A következő oldalak megtekintésével kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutassuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén erősítsük a Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét.

Galgamácsa története bőséges tárháza annak a kitartásnak, a településhez való ragaszkodásnak, amely az eltelt több száz év alatt megtartotta, mindig fejlesztette a települést. A ma jó infrastruktúrával, kitűnő földrajzi helyzettel rendelkező falu közel 2 ezer ember otthona. Családias óvodánk, iskolánk, színvonalas művészeti csoportunk, rendezvényeink, Vankóné Dudás Juli Emlékházunk várják a hozzánk látogatókat. Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig az aktuális képet kapják településünkről és életét színesítő rendezvényeiről.

Barangoljon hát továbbra is kedvére honlapunkon és kívánom, hogy e látogatás kellemes és hasznos perceket szerezzen. Amennyiben Ön még nem járt nálunk, reméljük személyesen is üdvözölhetjük településünkön.

Ecker Tamás
polgármester